Persmap, affiche, Folder
Persbericht:   affiche: 2019

Oostfeesten 2019

Op zondag 9 juni is het weer zover.
Dan gaat op het kapelplein om 14.00 uur de Oostfeesten door, dit voor de 19de keer.
Deze organisatie van de middenstand Duffel-Oost.
Onze oostfeesten gaan door op ons bekend kapelplein en blijven gratis voor bezoekers.

We starten om 14.00 met de coverband Stg. Pepper. Deze Antwerpse band stopt de muziek van de Fab.Four in een hedendaags kleedje. De band rockt en stoomt doorheen alle periodes van de Beatlesmuziek.

Na deze coverband hebben we nog een prachtige coverband.

The Amazing Flowers zij stonden al op oa. podia van de Gentse Feesten of Palm Parkies. De geweldige muzikanten spelen een waaier van gekende melodieën gaande van pop, rock, disco tot vette 90’s beats..
The Amazing Flowers voelen zich prima thuis op de podia festivals en elke party die schreeuwt om ambiance. Elke keer opnieuw ontploft er een bom wanneer The Flowers hun podium betreden en wordt het publiek meegesleurd in een rollercoaster van covers die iedereen kent.

De derde Band is...

Vrouwen aan de macht in cover- en feestbandland. Vanaf nu is de wereld aan Les Copines, het nieuwe project waarbij Isabelle A opnieuw in zee gaat met partner-in-crime Ianthe Tavernier. Les Copines is het nieuwe party-concept van de dames. Voortaan delen Isabelle en Ianthe de lakens uit en nemen zij telkens weer een andere copine uit showbizzland mee op sleeptouw. Dat zal nu eens Helle Vanderheydenzijn en dan weer Anne Van Opstal. Wie o Wie zal er op de Oostfeesten bij zjn?
Les Copines is immers een vrolijke meidenbende die de ambiance hoog in het vaandel draagt.

Daarna starten we met de Dj’s

DJ Tom:
De jarenlange DJ van de recent gesloten discotheek Rio Club steekt speciaal voor de Oostfeesten de grens over naar het pittoreske Duffel. Je kent hem onder meer van de Openluchtfuif en Na ’t werk. Hij zorgt ervoor dat de eerste danspasjes vlotjes bij iedereen opborrelen na een tal van fantastische bands. DJ Tom zit reeds 20 jaar in het vak en weet welke plaat hij moet opleggen om voor een zalige sfeer te zorgen.

Funktastix:
Yannick en Nicolas, beter bekend als Funktastix, zijn twee rijzende sterren in de Belgische dance scene. Ze deelden reeds hun passie voor muziek toen ze 16 waren en bouwden hun carrière stilletjes aan verder op. Na de lokale bars kwamen de grootste clubs aankloppen bij hen. Naast The Villa, Carré en Rio Club speelde het duo ook nog in Ibiza, Spanje, Curaçao en Oostenrijk. In de zomer van 2015 kwamen ze met hun single ‘Short Time Love’ naar buiten wat hen een deal opbracht met Universal Music. Kom hen checken op de Oostfeesten!

Sakso:
Deze muziekvirtuoos is gekend over het hele land als dé saxofonist op events. Als Duffelaar moet hij maar z’n studio uitstappen en hij staat al op het kapelplein om bij elk liedje z’n toeter te laten meeknallen. Sakso is huis-saxofonist van discotheek Versuz maar speelde onder meer al op Tomorrowland en vele andere grote festivals. Hij zorgt voor dat tikkeltje extra sfeer dat je nergens anders zal vinden op zondagavond!

Michael Amani:
Een ‘new kid on the block’ kan je Michael Amani niet meer noemen. Zijn single ‘Feels Like I Do’ rolt over de toonbanken en wordt zelfs gedraaid door Martin Garrix himself. Amani zijn carrière zit in een stroomversnelling en vorige zomer waren we getuige van zijn hoogtepunt, een set in het bekendste hotel van de wereld: Ushuaïa Ibiza. Hij is de ideale afsluiter van een fantastische feestavond!

 

 

 


 Download affiche in PDF

   
   
Oostfeesten.
Middenstand Duffel Oost
   
   
  © Copyright by oostfeesten.be. All Rights Reserved         Duffel