Persmap, affiche, Folder
Persbericht:     affiche: 2024

Oostfeesten op zondag 19 mei 2024.

Op zondag 19 mei is het weer zover.
Dan gaat op het kapelplein om 14.00 uur de 22ste Oostfeesten door.
Deze organisatie van de middenstand Duffel-Oost. Oorspronkelijk begonnen als viering van de her aanleg van kern Duffel Oost na de overstroming.
Onze oostfeesten gaan door op ons bekend kapelplein en blijven gratis voor alle bezoekers. Voor de kinderen is er in de namiddag draaimolen, springkastelen enz. voorzien.

We starten om 14.00 met de coverband
Fleetwood Mac Tribute Band.
Fleetwood Mac is niet weg te denken uit de muziekgeschiedenis. Dagelijks hoor je ze op de radio, en elk jaar opnieuw staat de band hoog genoteerd in hitlijsten als de Classics 1000. Het nummer “The Chain” stond ook vorig jaar met stip op 1 in de tijdloze van Studio Brussel. Na het overlijden
van Christine McVie in 2022 hield Fleetwood Mac op te bestaan. Dankzij de Fleetwoods kan je blijven genieten van de klassiekers : ‘Go your own way’, ‘ Landside’, ‘Don’t stop’, ‘Litile lies’, en zoveel meer pareltjes. De Fleetwoods is de enige Belgische Fleetwood Mac Tribute Band die sinds 2020
de podia over heel België onveilig maakt. Deze 7-koppige formatie bestaat uit louter professionele muzikanten, aangevuld met enkele topzangeressen. We have dreams, We don’t stop and We go our own way.

De volgende op ons podium is de
BelpopBand.
De Belpopband is dé enige echte coverband die de beste klassiekers uit de Belgische muziek brengt.
Want te weinig mensen zijn zich bewust van wat onze Belgische muzikanten in hun mars hebben en welke muziek op en top uit ons eigenste land komt. Net daarom wil Belpopband muziek van eigen bodem in de verf zetten!
De band bestaat stuk voor stuk uit 5 jonge en professioneel geschoolde muzikanten. Zij hebben alvast hun voorliefde voor de Belgische muziek gemeen. Die liefde willen ze overbrengen in een energieke liveshow van 90 minuten. Ze nemen het publiek mee op een muzikale reis van The Wallace Collec􀦞on tot Selah Sue. Van K’s Choice tot Stromae en van Arsenal tot Red Zebra.

Rond 19.00 is het tijd voor Vlaams tallent waar we fier mogen op zijn.

Aaron Blomaert.
Eenentwin􀦞g jaar is Aaron Blommaert nu. En toch kan hij terugblikken op een indrukwekkend tv- en muziekparcours. Aaron is gefascineerd door alles wat met entertainment te maken heeft. Als acteur kruipt hij voor de soap Familie in de huid van Raven en bij #LikeMe vertolkt hij de rol van Jonas. Op zwoele
zomeravonden presenteert hij het legendarische Tien Om Te Zien, en ook The Voice Kids leidt hij als presentator in mooie muzikale banen. In 2023 trok Aaron
voor The Masked Singer het pak aan van de mysterieuze tovenaar, en met succes: hij blies iedereen omver met zijn stem en won de wedstrijd. Kort daarna bracht hij ‘Zonde’ uit, zijn eerste single, waarmee hij meteen een heuse zomerhit scoorde.Samen met zijn band doet Aaron nu wat hij
allerliefste doet: zingen en mensen entertainen.Hij wil het publiek honderd procent laten meegenieten van zijn liefde voor muziek. ‘Mijn doel? Ervoor zorgen dat iedereen, van de eerste tot de laatste rij, een fantassche tijd beleed en zich rot amuseert.

Hierna is het tijd om enkele DJ los te laten op ons podium.

DJ Tom is vooral gekend als resident DJ in Rio Club. Hij zette er wekelijks, en nog steeds, de club op stelten. Hij zorgt er als geen ander voor om je in de mood te brengen voor een heerlijke dansavond!

DJ Nina Black
2024 is hét jaar van Nina Black en dat bewijst ze door maar liefst 4 keer in het Sportpaleis te staan!
Ze varieert tussen de verschillende stijlen alsof het niets is om jullie in de beste sfeer te brengen. Geloof ons als we zeggen dat ze NOOIT een dj-set zomaar laat voorbijgaan! Het is zalig om naar te kijken, maar let op: haar gekke spirit is besmettelijk. Haar naam mag dan wel zwart zijn... Haar muzikaal talent zal je wereld kleuren!

Buca P is elk weekend terug te vinden in BaradouZ Meise of Café De Molen in Nijlen waar hij de hele nacht ervoor zorgt om iedereen op de dansvloer te houden. Dit jaar zal hij de Oosteesten afsluiten en je kan je verwachten aan een knaller van formaat.
Download affiche in JPG   
   
Oostfeesten.
Middenstand Duffel Oost
   
   
  © Copyright by oostfeesten.be. All Rights Reserved         Duffel